Rakennuksen purkutyöt käyvät tehokkaimmin ammattilaiselta

Suomen rakennuskanta on kohtuullisen vanhaa, ja etenkin maatilat ja syrjäseutujen omakotitalot ulkorakennuksineen jäävät aikain saatossa herkästi heitteille. Kun tontille halutaan rakentaa uutta, on purkutyöt usein ensimmäisenä edessä. Aloitpa hommiin sitten Kangasalla, Seinäjoella, Oulussa tai Turun alueella, purkutyöt ovat ammattilaiselle jätettävä työvaihe.

Miksi rakennuksen purku pitää jättää ammattilaiselle?

Asuinrakennuksissa, ulkorakennuksissa ja muissa kiinteistöissä on lähes poikkeuksetta vesijohtojärjestelmää tai sähköjärjestelmää, joita ei voi vain lapioida ja saksia pois tieltä. Etenkin suuremmissa kiinteistöissä ja rakennuksissa voi olla lukuisia vaaranpaikkoja, jos esimerkiksi kerrostaloa tai usean yksikön liikekiinteistöä lähdetään purkamaan omin avuin.

Mädäntynyt tai muuten heikentynyt rakennus voi sortua päälle, eikä oikein vanhoja kiinteistöjä kannata vain räjäyttää maan tasalle, sillä rakenteissa voi olla asbestia. Ja onhan rakennuksen purkaminen myös huomattavasti tehokkaampaa, kun se tehdään kokemuksella ja järeällä kalustolla.

Oikein ja huolellisesti tehty purkutyö mahdollistaa hyvät lähtökohdat uudelle rakentamiselle.

Rakennuksen purkutyö Turussa
Rakennuksen purkutyö käy ammattilaiselta sutjakkaasti ja turvallisesti.

Paljonko purkutyö maksaa?

Rakennuksen purkaminen on paljon muutakin, kuin seinien hakkaaminen alas ja perustusten purkaminen. Kun ammattilainen on tekemässä purkutöitä, koostuu työn hinta esimerkiksi näistä:

  • Työkalu-, laite- ja suojainkuluista
  • Henkilöstökuluista
  • Ammattitaidosta huomioida niin työntekijöiden kuin ympäristönkin turvallisuus
  • Purkujätteen siivoamisesta ja hävittämisestä asianmukaisesti

Kysy rakennuksen purkamisesta lisää alueesi purku-urakoitsijalta

Purkutyöt ovat siitä kiitollisia, että niitä voidaan tehdä ympäri vuoden ja lähestulkoon missä tahansa kelissä. Kun vanhan purkaminen uuden tieltä tulee ajankohtaiseksi, voit Googlettaa alueesi purku-urakoitsijoita, pyytää heiltä tarjouspyyntöjä ja kilpailuttaa parhaan tekijän. Jättämällä purkuhommat ammattilaisille on vanhat rakennukset purettu pois tieltä nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti, kaikki purkujäte oikein kierrätettynä. Ammattilainen osaa myös auttaa oikeanlaisten lupien hankkimisessa ennen töiden aloittamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *